Principală » 2012 » Iunie » 1 » Ceasuri De Lux
9:45 PM
Ceasuri De Lux

                                         


  Noul model al brandului Tudor de la compania ,,Rolex”Hans Wilsdorf este întemeietorul brandului Rolex şi cel care a elaborat brandul Tudor ca fiind o serie de ceasuri mai accesibile ce îşi păstrează calităţile înalte ale exemplarelor regale. Pe parcursul a zeci de ani, brandul Tudor s-a dezvoltat în ,,umbra” companiei-fondator şi a produs şi lansat ceasuri solide şi de colecţie.
 Dar, în ultimii trei ani, brandul Tudor se bucură de multă atenţie la expoziţia internaţională BASEL WORLD, mai ales datorită ceasurilor din seria ,,Heritage”. Acest an nu a fost o excepţie. La expoziţie au putut fi văzute ceasurile Heritage Black Bay Diver de la Tudor.Ceasurile Black Bay Diver arată de parcă ar fi fost produse de maşina timpului.Cu un stil retro original, veţi putea compara designul ceasului Black Bay Diver cu primul model de ceasuri Submariner din 1954, care avea cadranul aurit şi sticla în formă de cupola şi cu o coroană mare. Cupola şi coroana de pe partea inferioară îi oferă modelului un aspect deosebit. Pe aceiaşi parte este gravat un trandafir-simbolul al dinastiei Tudorilor.
 Modelul Black Bay Diver, de regulă, sînt scoase în vînzare cu stofă neagră, curea şi o brăţară din oţel, sau cu stofă neagră, curea şi piele unical prelucrată. Aceasta la rîndul său subliniază originalitatea ceasurilor elegante. Heritage Black Bay Diver sînt rezistente la apă pînă la o adîncime de 200 m
Vizualizări: 318 | Adăugat de: Rambo | Tag-uri: blog | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: